Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2023 11:42

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟ ΝΕΟ

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου είχε συνάντηση με τον κ. Απόστολο Αυγερινό, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Αιτωλοακαρνανίας με την παράταξη «Μπροστά για όλους» του νυν Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου.

Τον κ. Αυγερινό, ο οποίος διατελεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Αμφιλοχίας, είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητήριου Αιτ/νίας και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά επί σειρά ετών στην εστίαση και το εμπόριο, υποδέχτηκαν στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Βασίλης Σπυρόπουλος.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, καθότι οι δύο πλευρές έχουν κοινή πορεία στο συνδικαλιστικό γίγνεσθαι του νομού και διατηρούν μια άψογη συνεργασία εδώ και πολλά χρόνια.

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Αιτωλοακαρνανία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αγορά ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης, με τον κ. Αυγερινό να τονίζει την ανάγκη για πιο συντονισμένες δράσεις και συνεργασίες μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των κατά τόπους εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου, με σκοπό να υπάρξουν αναπτυξιακά οφέλη για την περιοχή.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Πασιόπουλος και Σπυρόπουλος ευχήθηκαν στον κ. Αυγερινό καλό προεκλογικό αγώνα και εξέφρασαν την ελπίδα ο διακεκριμένος συνάδελφός τους να βρίσκεται στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2023 11:43
επιστροφή στην κορυφή