Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 09:46

Ημερίδα εξαγωγών

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι. Π. Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο και την Πανελλήνια Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βιολογικών Προϊόντων διοργανώνει για πρώτη φορά στις 6 Απριλίου 2013 και ώρα 17:30 στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «Θεοξένια» στο Μεσολόγγι ημερίδα με θέμα «Προώθηση προϊόντων στη Ρωσική αγορά».

Πρόκειται για μια ημερίδα που ακολουθεί το Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Απριλίου 2013 στην Αθήνα και η οποία θα αποτελέσει σημαντικό σταθμό αποσαφήνισης και κατανόησης της διαδικασίας των εξαγωγών, αλλά και του τρόπου λειτουργίας της ρωσικής  αγοράς εν γένει για τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου.

Την ημερίδα θα πλαισιώνουν experts από τη Ρωσία, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Διευθυντής του «Moscow Investment & Export Promotion Agency» του Επιμελητηρίου της Μόσχας κ. Vardanyan Suren,     o Νομικός Σύμβουλος του Moscow CCI / κ. Konstantin Semenko, ο Οικονομικός Διευθυντής της αλυσίδας supermarket “SPAR” κ. Sergey Iluha, η εκπρόσωπος της European Industrial Bank (Moscow, RF) / κ. Tatiana Pavlova, ο Head of Sales Department της εταιρείας «HOROSHY VKUS» κ. Sergey Bakushin, η Διευθύντρια της εταιρείας “Solfro” ( Tula, RF ) κα. Shiskina Olga, ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΕΡΕΕ) κ. Χρήστος Δήμας, ο Νομικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου της Μόσχας κ. Semenko, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΡΕΕ κ. Ναούμ Μαρκόπουλος, η  Γενική Διευθύντρια του ΕΡΕΕ κα. Κοντράτοβα Έλενα καθώς και εκπρόσωποι σούπερ- μάρκετ, εισαγωγείς και δημοσιογράφοι σε περιοδικά τροφίμων της Ρωσίας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επιχειρήσεις που προωθούν ή σκέφτονται να προωθήσουν τα προϊόντα τους στη Ρωσική αγορά.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 09:58
επιστροφή στην κορυφή