Τρίτη, 26 Απρίλιος 2011 10:23

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση

Το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου αποφάσισε να πραγματοποιήσει Απολογιστική Γενική Συνέλευση με θέμα τις εκλογές στις 2 Μαΐου και ώρα 18:30, στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου.

Όπως ορίζει το καταστατικό για να ληφθεί απόφαση στη Γ.Σ. απαιτείται η παρουσία του 1/2 τουλάχιστον των ταμειακώς εντάξει μελών. Αν δεν υπάρξει απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση, θα συνέλθει επαναληπτική Γ.Σ. στις 9 Μαΐου την ίδια ώρα, κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του 1/4 τουλάχιστον των ταμειακώς εντάξει μελών. Αν δεν υπάρξει απαρτία και κατά τη δεύτερη σύγκληση, θα συνέλθει Γ.Σ. στις 16 Μαΐου την ίδια ώρα, κατά την οποία είναι αρκετός ο οποιοσδήποτε αριθμός παρόντων από τα ταμειακώς εντάξει μέλη.

Για τους παραπάνω λόγους αλλά και για να μπορέσετε να ψηφίσετε στις εκλογές παρακαλούμε να τακτοποιήσετε τις οποιεσδήποτε οικονομικές εκκρεμότητες σας προς το Σύλλογο μέχρι τις 16 Μαΐου. Η συμμετοχή σας στη  Γενική Συνέλευση είναι αναγκαία για την διατήρηση της δυναμικής του Συλλόγου μας.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας των συναδέλφων η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά τη Δευτέρα, 16 Μαΐου, στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου και ώρα 18:30.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Απρίλιος 2011 10:59
επιστροφή στην κορυφή